Tagjaink

Miklós Krisztina

 

Miklós Klementina

Tevelen élek, itt kezdtem el általános iskolába néptáncra járni majd 2002-ben csatlakoztam a Teveli Fiatalok Egyesületéhez, ahol aktívan 2011-ig táncoltam . Ezzel párhuzamosan 2009-ben csatlakoztam barátnőm kérésére a Bokrétába is. Pár év múlva külföldön kezdtem el dolgozni, de amikor pár hónapra haza jöttem, mindig vissza tudtam menni táncolni, mert szívesen fogadtak. Részese szeretnék lenni még nagyon-nagyon hosszú évekig ennek a csoportnak. Szeretném, hogy a későbbiekben a Lányom is csatlakozzon, az élete részévé váljon, szeresse és annyira élvezze, mint Én.”

 

Gyén-Szőke Gabriella

 

Kovács Vivien

 

Horváth Szilveszter

 

Vass Virág

 

Csöglei Gabriella

 

Kissné Kecskeméti Eszter

 

Andrási Tekla

“Varsádon nevelkedtem, ott is kezdtem el táncolni a helyi sváb néptánccsoportban 1998 környékén. 2003-ban – szintén Varsádon – csatlakoztam a magyar tánccsoporthoz, ott ismerkedtem meg és szerettem bele a magyar néptáncba. A csoportok megszűnése után, 2010-ben csatlakoztam a hőgyészi Bokrétába, ahol – kis szünettel időközben – azóta is táncolok. Jelenleg Budapesten élek és dolgozom, de örömmel járok haza minden hétvégén, hogy a próbákon és fellépéseken részt vehessek.”

 

Szabó Zsolt

 

Herczeg Gábor

 

Kertész Hanga

 

Jakab Tamás

 

Nagy Rajmund

 

Sebestyén Kitti

“9 éves koromban kezdtem el táncolni Kakasdon, ahol élek is. 2014 nyarán kezdtem el táncolni Hőgyészen, két barátnőm (akik akkor szintén tagok voltak) hívtak el a tánccsoportba. Nagyon kedves embereket ismertem meg a csoportban és nagyon szeretek együtt “dolgozni” velük. Amíg csak tehetem, képviselni fogom szívvel-lélekkel a Bokrétát Magyarországon és Külföldön is egyaránt.”

 

Bartha Zsolt

 

Hanák Adrienn

 

Éri Zsolt

 

Csöglei Istvánné